Facebook
LinkedIn

Referenties

Laat onderstaand uw reactie achter over mijn serviceverlening

Marieke heeft de buitenkant van mijn bungalow geschilderd. Voorkant en achterkant van mijn woning. Het ziet er perfect uit en ik ben erg blij met het resultaat! ik ben tot nu toe geen betere schilder tegengekomen. Marieke heeft oog voor detail en ze werkt erg hard. Ze gaat net zo lang door totdat het perfect uitziet en dat is erg gericht op kwaliteit en service. Voor prijskwaliteit scoort ze een 10. Ik vind ook erg mooi dat ze erg veel plezier in haar werk heeft. Echt een aanrader!!

Atta


Wij zijn superblij met het schilderwerk van Marieke! Ons huis is heel netjes geschilderd. Bovendien was het fijn om Marieke over de vloer te hebben. We hebben haar dan ook meteen gevraagd voor het schilderwerk binnen.

Johannes en Emma


We hebben tot nu 4x te maken gehad met Marieke. Elke keer heel tevreden.
Fijn om mee samen te werken. Neemt voldoende tijd, werkt zorgvuldig en secuur, werkt alles goed af, geeft adviezen en dat alles voor een redelijke prijs.

Mart en Marjan


Een harde werker met een goed humeur en oog voor detail. Waarmee ik ook nog eens prima kon schakelen. Prima samenwerking en een perfect resultaat. Ik ben er heel erg blij mee!

Sanne Roemen


Marieke heeft bij ons twee open trappen geschilderd. We zijn heel tevreden over de samenwerking en het resultaat. Ze komt gemaakte afspraken na, werkt netjes en secuur. Uit andere ervaringen weten we dat dit niet altijd het geval is. Tevens heeft ze een scherp tarief. Echt een dikke pluim voor Marieke!
groeten Gerben en Sandra

Gerben en Sandra


Marieke heeft onze bovenverdieping in no time weer helemaal mooi gemaakt! We zijn heel blij met het resultaat, en met het fijne en prettige contact!

Yvonne en Ineke


Marieke heeft bij ons de onderverdieping (deuren, muren en plafond) tot volle tevredenheid bij ons gedaan. Ze werkt zeer secuur, (eerst alle deuren schuren, gronden en dan strak aflakken) Ziet er toch anders uit dan als we het zelf deden :) Ook de muren en plafond zien er strak uit. En geen geknoei met verf overal. Marieke is gezellig in de omgang en houdt ervan om lekker door te werken. Ook aan het einde van de dag was alles weer netjes opgeruimd en ze zorgde ervoor dat wij weer snel in onze kamer konden vertoeven. Schildersbedrijf Marieke Grotenhuis is zeker een aanrader,

Groepjes John en Irene


Marieke heeft voor ons zowel het binnen- als buitenwerk gedaan. Ze komt haar afspraken na, geeft adviezen / denkt mee, werkt netjes en is vriendelijk en gezellig in de omgang. Onlangs hebben we haar nog een keer teruggevraagd voor een extra schildersklus. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

Laura


Zoekt u een goede schilder(es) dan bent u bij Marieke aan het goede adres. Ik wilde heel graag een fotobehang aan een muur en de andere muren in een bijpassende kleur geschilderd. Het fotobehang is een super precies werkje. Dat heeft Marieke perfect gedaan. De muur is een geheel geworden; je kunt niet zien dat het banen zijn. Marieke gaf goed advies over de bijpassende kleur. Later is bij het ophangen van een lamp een kleine beschadiging aan het plafond ontstaan - dat heeft Marieke goed hersteld. Wat mij vooral erg beviel, is dat ze precies aanvoelde wat ik wilde. Jammer dat ik hier geen foto kan uploaden, het is echt heel mooi. En nu niet allemaal Marieke boeken, want in de zomer moet ze ook mijn buitenkant doen ????. ;

Sonja Pauli


Omdat onze verhuizing een maand werd vervroegd moesten we ad hoc op zoek naar een andere schilder, en wat een gelukje dat we Marieke vonden! Naast dat ze prima werk aflevert, is ze gezellig in de omgang en denkt/anticipeert ze geweldig mee. Wij zijn super enthousiast over haar en gaan haar zeker terugvragen bij een volgende klus.

Ilona & Monique


Met Marieke doe ik graag zaken. Het contact is prettig en ongecompliceerd. Ze geeft erg goede adviezen over de kleur en de verf. Zij komt haar afspraken na, werkt zelfstandig en erg netjes

Mariola

Schildersbedrijf Marieke Grotenhuis | Stationsweg 5 | 6515 AC Nijmegen | 06- 42 82 72 31 | info@schildersbedrijfmarieke.nl
website realisatie: ovkwebdesign.nl