Referenties

Laat  uw reactie achter over mijn serviceverlening via onderstaand formulier.

Jaren geleden hebben wij Marieke het buitenschilderwerk laten doen. Dit is ons zeer goed bevallen. Vriendelijk, komt afspraken na, denkt mee en leverde prima schilderwerk. Daarom hebben wij voor het binnenwerk weer voor haar gekozen. Het voelde meteen weer vertrouwd, en ook deze keer werd er weer prima vakwerk afgeleverd.
Bedankt Marieke

Marcel en Gera


Marieke zouden we zeker aanbevelen. Ze levert mooi werk af, houdt zich aan afspraken en is een fijn iemand om in en rond het huis te hebben. Vijf sterren!
Minke


De klus is geklaard. Wat een prachtig huis is het weer. Super gezellige en deskundige vakvrouw ben je Marieke! Het huis straalt en wij ook. Bedankt voor je vertrouwen in het huis en ons.
Jacqueline en Robert Jacobs


Marieke heeft een tijdje geleden mijn hele huis aan de binnenkant geschilderd. Muren, plafonds, deuren.
Ze heeft echt mooi vakwerk geleverd. Het is een prettige persoon die met je meedenkt en heel oplossingsgericht is. Heel fijn. Ik beveel haar van harte aan voor een schilderklus.

Marion Schipper


Vandaag heeft Marieke (deels in samenwerking met Bas) voor de tweede keer een stuk vakwerk geleverd. Deze keer heeft zij het buitenwerk geschilderd, de vorige keer onze muren en plafonds binnen.
Wij worden erg blij van de manier waarop Marieke werkt en van de resultaten.
Marieke weet wat ze doet en doet wat zij belooft. Ze is zorgvuldig, een harde werker en maakt het werk af. Daarnaast is het gewoon gezellig om haar over de vloer te hebben.
Voor de komende jaren is ons huis weer beschermd en ziet er prachtig uit.
Wat ons betreft: een aanrader voor iedere schilderklus!

Lisette Irving


Een oplossing waarop u kunt vertrouwen

We namen contact op met Marieke om ons nieuwe huis een frisse sfeer te geven. Marieke berekende een eerlijke en volledige begroting voor ons en adviseerde ons vervolgens hoe we het huis zo mooi mogelijk konden maken, zodat het zijn karakter behoudt. Het schilderen is nauwkeurig gedaan en de kleuren zijn werkelijk prachtig geworden. Ze was leuk om mee om te gaan, zeer ervaren, geduldig en vriendelijk. We zullen nooit iemand anders aannemen dan haar!

Chris & Sarah


Wij kregen viavia het adres van Marieke toen we jaren geleden de buitenkant van ons huis wilden laten schilderen. Omdat we zo tevreden waren hebben we Marieke onlangs weer gevraagd voor al het schilderwerk binnen. Wederom heel tevreden met het resultaat! Marieke verstaat haar vak, werkt snel en netjes, geeft goede adviezen over o.a. kleurgebruik en komt haar afspraken na. En niet minder belangrijk, het is gewoon een prettig mens om over de vloer te hebben. Volgend jaar zal het buitenschilderwerk waarschijnlijk weer aan de beurt zijn; gelukkig hoeven we niet na te denken over wie we daarvoor gaan vragen.

Frank en Ellen


Bij onze verbouwing van ons huis zochten wij in het jaar 2015 een schildersbedrijf voor behangen en sauzen. Hierbij zijn wij uitgekomen bij Marieke. Vanaf het eerste moment was het contact prima en werden snel afspraken gemaakt en ook voor het buitenwerk. Zij heeft toen fantastisch werk afgeleverd met haar eigen visie op de kleuren en combinaties. Nu hebben wij een nieuwe keuken laten plaatsen en natuurlijk voor ons gevoel van perfectie naar Marieke weer bij haar terecht. En weer als van ouds perfect gesausd en behangen en geschilderd. Wat een wervelwind, zo goed en rustig alles mooi gemaakt. Wij zullen Marieke bij iedereen aanbevelen. Top gewoon en empathie in haar vak. Marieke bedankt!!!

Petra en Erik


Marieke heeft ons huis en de schuur van buiten helemaal geschilderd. Marieke is heel precies en laat haar werk heel schoon achter. De ramen hebben er nog nooit zo schoon uitgezien, door de superdoekjes die ze gebruikt en wij nu ook hebben aangeschaft. Marieke komt haar afspraken na. Ze is opgewekt en betrouwbaar. Heerlijk om haar over de vloer te hebben. Zij plant alles goed en werkt hard. Zeg dit voort!

Hannie en Sebastiaan


Marieke heeft bij mij binnen deuren,kozijnen en radiator geschilderd.
Ik ben meer dan tevreden over het resultaat van haar vakkundige schildershand en haar manier van werken.Zeer prettig in de omgang gecombineerd met hard doorwerken!Inspirerend voorbeeld voor vrouwen die overwegen de schildersvakopleiding te willen volgen.
Graag beveel ik haar aan voor ieder die op zoek naar een goeie schilder.

Trees


Marieke heeft de buitenkant van mijn bungalow geschilderd. Voorkant en achterkant van mijn woning. Het ziet er perfect uit en ik ben erg blij met het resultaat! ik ben tot nu toe geen betere schilder tegengekomen. Marieke heeft oog voor detail en ze werkt erg hard. Ze gaat net zo lang door totdat het perfect uitziet en dat is erg gericht op kwaliteit en service. Voor prijskwaliteit scoort ze een 10. Ik vind ook erg mooi dat ze erg veel plezier in haar werk heeft. Echt een aanrader!!

Atta


Wij zijn superblij met het schilderwerk van Marieke! Ons huis is heel netjes geschilderd. Bovendien was het fijn om Marieke over de vloer te hebben. We hebben haar dan ook meteen gevraagd voor het schilderwerk binnen.

Johannes en Emma


We hebben tot nu 4x te maken gehad met Marieke. Elke keer heel tevreden.
Fijn om mee samen te werken. Neemt voldoende tijd, werkt zorgvuldig en secuur, werkt alles goed af, geeft adviezen en dat alles voor een redelijke prijs.

Mart en Marjan


Een harde werker met een goed humeur en oog voor detail. Waarmee ik ook nog eens prima kon schakelen. Prima samenwerking en een perfect resultaat. Ik ben er heel erg blij mee!

Sanne Roemen


Marieke heeft bij ons twee open trappen geschilderd. We zijn heel tevreden over de samenwerking en het resultaat. Ze komt gemaakte afspraken na, werkt netjes en secuur. Uit andere ervaringen weten we dat dit niet altijd het geval is. Tevens heeft ze een scherp tarief. Echt een dikke pluim voor Marieke!
groeten Gerben en Sandra

Gerben en Sandra


Marieke heeft onze bovenverdieping in no time weer helemaal mooi gemaakt! We zijn heel blij met het resultaat, en met het fijne en prettige contact!

Yvonne en Ineke


Marieke heeft bij ons de onderverdieping (deuren, muren en plafond) tot volle tevredenheid bij ons gedaan. Ze werkt zeer secuur, (eerst alle deuren schuren, gronden en dan strak aflakken) Ziet er toch anders uit dan als we het zelf deden :) Ook de muren en plafond zien er strak uit. En geen geknoei met verf overal. Marieke is gezellig in de omgang en houdt ervan om lekker door te werken. Ook aan het einde van de dag was alles weer netjes opgeruimd en ze zorgde ervoor dat wij weer snel in onze kamer konden vertoeven. Schildersbedrijf Marieke Grotenhuis is zeker een aanrader,

Groepjes John en Irene


Marieke heeft voor ons zowel het binnen- als buitenwerk gedaan. Ze komt haar afspraken na, geeft adviezen / denkt mee, werkt netjes en is vriendelijk en gezellig in de omgang. Onlangs hebben we haar nog een keer teruggevraagd voor een extra schildersklus. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

Laura


Zoekt u een goede schilder(es) dan bent u bij Marieke aan het goede adres. Ik wilde heel graag een fotobehang aan een muur en de andere muren in een bijpassende kleur geschilderd. Het fotobehang is een super precies werkje. Dat heeft Marieke perfect gedaan. De muur is een geheel geworden; je kunt niet zien dat het banen zijn. Marieke gaf goed advies over de bijpassende kleur. Later is bij het ophangen van een lamp een kleine beschadiging aan het plafond ontstaan - dat heeft Marieke goed hersteld. Wat mij vooral erg beviel, is dat ze precies aanvoelde wat ik wilde. Jammer dat ik hier geen foto kan uploaden, het is echt heel mooi. En nu niet allemaal Marieke boeken, want in de zomer moet ze ook mijn buitenkant doen ????. ;

Sonja Pauli


Omdat onze verhuizing een maand werd vervroegd moesten we ad hoc op zoek naar een andere schilder, en wat een gelukje dat we Marieke vonden! Naast dat ze prima werk aflevert, is ze gezellig in de omgang en denkt/anticipeert ze geweldig mee. Wij zijn super enthousiast over haar en gaan haar zeker terugvragen bij een volgende klus.

Ilona & Monique


Met Marieke doe ik graag zaken. Het contact is prettig en ongecompliceerd. Ze geeft erg goede adviezen over de kleur en de verf. Zij komt haar afspraken na, werkt zelfstandig en erg netjes

Mariola