Toen mijn dochter geboren werd heb ik de eerste jaren parttime gewerkt. Toen ook mijn zoon geboren was heb ik eerst nog een periode gewerkt. Maar ik wilde graag meer thuis zijn en dat was niet meer te combineren met de eisen die een werkgever stelt.

Toen zag ik een oproep voor postbezorgers in Bemmel en heb dat toen ruim 6 jaar met veel plezier gedaan. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en in augustus 2007 heb ik de stoute schoenen aangetrokken, een auto, een ladder en kwasten gekocht, en heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bij drukke tijden en grote opdrachten maak ik gebruik van gediplomeerde schilders die hun vak verstaan. ik zorg er zelf altijd voor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Werken opnemen, offertes en facturen maken, inkoop, planning, en natuurlijk de schilderswerkzaamheden en de omgang met opdrachtgevers, ik vind het allemaal hartstikke leuk.

Mijn kwaliteiten zijn uitgebreide en duidelijke offertes, netheid, klantgerichtheid, flexibel, goede adviezen en een opgeruimd humeur. Ik ben u graag van dienst!

Contactformulier

Schildersbedrijf Marieke Grotenhuis
Vraag via onderstaand formulier een offerte aan: